Over het project

Op het dak van het Terra College in Meppel plaatsen we 190 zonnepanelen. Hiervoor zoeken we nog een aantal deelnemers. Al 170 panelen zijn in optie, er zijn nog slechts 20 zonnepanelen beschikbaar.

Waarom meedoen?

Is het plaatsen van zonnepanelen op je eigen dak geen optie voor je? Bijvoorbeeld omdat omdat je dak niet geschikt is vanwege de ligging of grootte, je in een appartement woont met een gedeeld dak, of je simpelweg geen zonnepanelen op je eigen dak wilt hebben. Maar wil je wél bijdragen aan en profiteren van de opwek van duurzame energie? Doe dan mee. 

Meedoen vanaf 404 euro

Je kunt al meedoen door mee te investeren vanaf één zonnepaneel met een waarde van €404,-

Jaarlijkse winstuitkering

Je krijgt een jaarlijkse winstuitkering voor een periode van 15 jaar.

Draag bij aan verduurzaming van Meppel

Door lokaal energie op te wekken stimuleren we de energietransitie van Meppel.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen?

Je kunt meedoen met Zonnepanelen op Terra als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Nederlandse betaalrekening. Je betaalrekening staat op je eigen naam bij een erkende Nederlandse bank.
  • Minimale inleg. De minimale inleg om mee te doen is 404,- (de waarde van één paneel). Je kan voor maximaal negen panelen meedoen.
  • Personen per huishouden. Per adres is één deelnemer toegestaan.
  • Woonachtig in Meppel. Je bent woonachtig in het gebied van één van de volgende postcodes: 7941,7942,7943,7944 en 7951.
Hoe kan ik deelnemen?

Je kunt meedoen aan Zonnepanelen op Terra door je via het formulier onderaan deze pagina aan te melden. Wij nemen vervolgens contact met je op met alle details.

Wat zijn de voordelen van investeren?

Investeren in Zonnepanelen op Terra biedt meerdere voordelen:

  • Lokale opwekking van energie. Door te investeren in Zonnepanelen op Terra draag je bij aan lokale productie van duurzame energie. Dit vermindert de afhankelijkheid van energie uit andere bronnen en landen en versterkt de energie-onafhankelijkheid van Meppel.
  • Duurzame stroomvoorziening. Het zonnedak heeft een rol in de overgang naar een duurzamere energievoorziening. Dit vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen die bijdragen aan klimaatverandering.
  • Rendement op investering. Als investeerder in Zonnepanelen op Terra ontvang je een jaarlijkse winstuitkering. De hoogte daarvan is afhankelijk van de stroom die we als coöperatie verkopen.
Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen?

Wanneer je je aangemeld hebt, houden we je op de hoogte van de ontwikkeling via informatie-updates via de mail.

Aanmelden

Ook meedoen? Meld je dan aan.

Aanmelding verplicht nog niet tot deelname. Tijdens een startvergadering bespreken we alle details en maak je pas een definitieve keuze.

Vragen? Stel ze gerust

info@energiek-slingenberg.nl

Aanmeldformulier